Закуска "Сніжки"

Років 10 тому я вперше спробувала приготувати цю дивовижну закуску на Новий рік. Змінювала склад інгредієнтів, начинки, але все-таки перший варіант виявився найбільш вдалим. 

Маленькі міні-порції салату на тарілці виглядають просто чудово. Всі думають, що це цукерки «Рафаелло», і спробувавши, дивуються солоного смаку. В якості начинки я використовую оливки, маслини, ікру або горіхи. 

Час приготування: 35-40 хвилин. 
Калорійність: висока. 
Кількість порцій — 5-7. 

Інгредієнти: 
100 г сиру твердих сортів, 
100 г крабових паличок, 
3 яйця, 
4 ст. ложки майонезу або сметани. 
35-40 г кокосової стружки. 

Для начинки — оливки, маслини, горіхи, ікра. 
З даної кількості інгредієнтів виходить 13-15 «сніжків». 

Спосіб приготування: 
З даної кількості інгредієнтів виходить 13-15 «сніжків». 

Спосіб приготування: 

1. Яйця відварити, остудити, подрібнити на дрібній тертці. 
2. Подрібнити на дрібній тертці сир на дрібній тертці. 
3. Подрібнити на дрібній тертці крабові палички. 
4. Додати подрібнені продукти поступово майонез або сметану, поки маса не досягне потрібної консистенції. Вона повинна добре ліпитися і не бути рідкою 
5. Взяти столову ложку маси, розподілити на долоні, покласти начинку. 
оливки 
горішок 
ікра 
обваляти в стружці 
6. Закрити начинку масою і скачати кульки, обваляти кульки в кокосовій стружці. 
7. Викласти на блюдо, охолодити в холодильнику 15-20 хвилин і можна подавати до столу. 
Приємного апетиту.



0 коментарі:

Дописати коментар